Molekylær matlaging
Molekylær matlaging for alle kjøkken.
Siden Ferran Adrià og hans legendariske restaurant elBulli ble grunnlagt begynnelsen av 2000-tallet, har molekylær gastronomi vært noe av det mest spennende du kan tukle med på et kjøkken. Å spise og lage mat molekylært er en utrolig interessant opplevelse. Før har du stort sett kunne nyte denne fantastiske måten å lage mat på hos luksusrestauranter. Slik er det ikke lenger... Her på KitchenLab finner du alt av verktøy, ingredienser og andre redskaper som trengs for molekylær gastronomi, og muligheten for å kunne lage mat på denne måten hjemme på ditt eget kjøkken. Noen av ingrediensene krever kunnskap i både dosering og håndtering, så litt kunnskap før du setter i gang og begynner å eksperimentere er fordelaktig – men det forventer vi at du klarer! Hvis du fortsatt føler at du trenger litt hjelp, har vi flere bøker om molekylær matlaging. På kjøkkenbloggen vår kan du lese mer om hva molekylær matlaging er.
Viser 30 av 158 produkter
Sorter etter