Om Zesteren fra Microplane
Microplanes klassiske zester - uten alt tullballet. Dette er et produkt som er svært anvendelig i mange sammenhenger. Først og fremst brukes den til å finrive sitrusskall, noe den gjør bedre enn noen annen på markedet. Men de patenterte etsede bladene - i stedet for de tradisjonelle stansede - gir et jevnt og raskt resultat. Vi bruker den også til å finrive hvitløk, parmesan og muskatnøtt. Disse holder til mange års kontinuerlig bruk
Om Microplane
Det amerikanske selskapet Microplane setter standarden for førsteklasses rivjern. Av mange kokker og konditorer over hele verden blir det sett på som det opplagte valget. Vi på KitchenLab bruker våre hver gang noe skal rives, zestes eller skjæres i skiver. Med et Microplane-jern kan du rive det meste, og bladene holder seg skarpe veldig lenge. Rivjernene består av små sylskarpe kanter som er etset, og ikke stanset som tradisjonelle rivjern.
At etsede blader fungerer så godt på kjøkkenet, ble oppdaget av en kanadisk kvinne i 1994, da hun bakte appelsinpai. Frustrert over at rivjernet hennes fungerte så dårlig, snappet hun opp mannens rasp fra Microplane, som den gang var et byggevaremerke. Som du kan forestille deg, endret de raskt taktikk og er nå et elsket verktøy på kjøkken over hele verden.
Den skjærefaste hansken deres er fortsatt et populært produkt hos oss. Du finner den her.