What is cooking - Ferran Adrá
Lagerstatus
- Nettlager 1 stk.
- Butikk Stockholm 1 stk.
- Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FRAKT OVER 1000 NOK 30 DAGERS ÅPENT KJØP
-
Produktbeskrivelse
-
En fascinerende refleksjon over matlagingens vesen - fra Ferran Adriàs elBullifoundation
For banebrytende kokker som Ferran Adrià har matlagingen nådd et nivå av kompleksitet der vitenskap, kjemi og teknologi møtes med enorm kreativitet og fantasi. Adriàs siste "Sapiens"-bok tar leserne med på en fengslende reise for å forstå forholdet mellom menneskeheten og tilberedningen av mat. Boken er spekket med bilder fra Adriàs legendariske restaurant elBulli, hans unike personlige skisser og forklarende diagrammer som han bruker i sine forelesninger, og revolusjonerer måten vi ser på hvordan vi tilbereder det vi spiser.
SPEKIFIKASJONER:
Format: Innbundet
Størrelse: 330 x 230 mm
Sider: 464 sider
Illustrasjoner: 1000 illustrasjoner
ISBN: 9781838661861
Språk: engelsk
-
-
Spesifikasjoner
-
Lev. artikkelnummer: 9781838661335 EAN: 9781838661335
-
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For å legge inn en anmeldelse må du logge inn på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.