Vino vego: Så kombinerar du vin och mat i det gröna köket av Michel Jamais
Lagerstatus
- Nettlager 2 stk.
- Butikk Stockholm 2 stk.
- Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FRAKT OVER 1000 NOK 30 DAGERS ÅPENT KJØP
-
Produktbeskrivelse
-
I Vino Vego guider den anerkjente sommelieren Michel Jamais oss til de beste kombinasjonene av vegetarmat og vin. Som utdannet kokk viser Michel oss hvordan vi kan utnytte grønne ingredienser på best mulig måte, og hva vi bør tenke på for å matche de ulike vinenes karakter. Det er ikke bare smaker og aromaer som spiller en viktig rolle i samspillet, men også for eksempel teksturer og krydder. Med utgangspunkt i 14 vintyper har Michel Jamais laget oppskrifter på retter som kombinerer smaker og aromaer fra mat og drikke på en perfekt måte. Det er rikelig med tips om hvordan man kan bytte ut ingredienser og lage mat etter sesong og tilgjengelighet. Boken inneholder også oppskrifter på veganske buljonger og sauser, som er det viktigste grunnlaget for å lage smakfulle vegetarretter. Vino Vego gir deg nøklene til å eksperimentere på det grønne kjøkkenet og ta mat- og vinopplevelsene dine til nye nivåer. Michel Jamais er en av Sveriges mest etablerte sommelierer og vinkjennere. I snart 30 år har han brukt sin kunnskap og lidenskap til å inspirere titusenvis av vinentusiaster gjennom smaksprøver, foredrag, vinkelneropplæring, radio- og tv-programmer, samt bøker og artikler.
Forfatter: Michel Jamais
Fotograf: Michel Jamais
ISBN: 9789179852511
Språk: Svensk
Vikt: 718 gram
Publisert: 2020-08-06
Forlag: Tukan förlag
Tall sider: 159
Språk: svensk
-
-
Spesifikasjoner
-
Lev. artikkelnummer: 9789179852511 EAN: 9789179852511
-
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For å legge inn en anmeldelse må du logge inn på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.