Denne boken kan føles intern for oss i KitchenLab, men hvis du befinner deg langt fra butikkene våre eller rett og slett ikke vil høre på oss snakke om tingene vi elsker, kan du nå lese den hjemme hos deg selv. Tools For Food utforsker historien til 250 av våre mest elskede og spennende kjøkkenredskaper og hvordan de har endret måten vi spiser og lever på. Fra mongolske ildgryter fra 1100-tallet til kinesiske sakser fra 1600-tallet, fra elskede Tupperware-matbeholdere til den ikoniske, halvfunksjonelle Alessi-sitronpresseren. Boken inneholder mange populære dingser og det forlaget klassifiserer som mindre kjente gjenstander (alt finnes selvsagt hjemme hos alle KitchenLab-ansatte!). Fra primitive redskaper til avanserte produkter fra merker som Le Creuset, Joseph Joseph, IKEA, Tala, Rosti, Pyrex, Oxo Good Grips, Droog, Staub og mange flere. Leseren vil bli tatt med på en reise rundt i verden og utforske hvordan og hva vi lager har endret seg gjennom århundrene, og se likheter og mangfold på tvers av tider og kulturer. Hvert bilde ledsages av en tekst som beskriver gjenstandens opprinnelse, fra basisrekvisita til designobjekter, samt svært interessante fakta om forholdet mellom kultur og matlaging.
Vikt: 1,3 kg
Mål: 20 × 3,0 × 24 cm
Format: Innbundet
Sider: 304
Språk: engelsk
ISBN: 9781784884048
Språk: engelsk