Om Ultratex
Ultratex er et svært allsidig fortykningsmiddel. Det kan brukes i både varme og kalde tilberedninger, er smakløst, fargeløst og til og med glutenfritt. Når du tilsetter det i en væske, løser det seg lett opp uten å klumpe seg. Siden den er helt smakløs, egner den seg godt når du ønsker konsistens uten at det går på bekostning av smaken. Den holder seg stabil selv når den fryses/tines. Bruk den til å lage flytende gelé, klare sauser eller krem til milkshakes.
Bruk
Tilsett Ultratex gradvis til ønsket konsistens. Den tykner raskt, men la den gjerne stå i fem minutter, da den vil fortsette å tykne, om enn langsommere. Doseringen varierer fra 1 % - 5 % avhengig av ingrediensene og ønsket konsistens.
Inneholder:
Ultratex som er laget av voksmais.
Oppbevares tørt, kjølig og mørkt.
Serveres tørt, kjølig og mørkt.