James Hoffmann har ikke bare kaffeverdenens beste hår, men sannsynligvis også kaffeverdenens høyeste selvtillit. For alle som vil forstå kaffen og dens uendelige nyanser og muligheter, er dette boken å lese. Kaffe har aldri vært bedre, mer interessant eller enklere å utforske enn i dag. Kaffeprodusentene har tilgang til flere varianter og teknikker enn noen gang før, og vi som forbrukere kan benytte oss av denne ekspertisen for å sikre at kaffen vi drikker, er den beste vi kan finne. Hvor kaffen kommer fra, plantehøyden, hvordan den er høstet, fermenteringsprosessen, brenneprosessen, vannet og bryggemetoden er bare noen av faktorene som påvirker smaken, opplevelsen og konsistensen av det vi drikker. Kaffeverdenens Greta Garbo, James Hoffmann, utforsker disse nøkkelfaktorene i denne solide boken, som tar for seg kaffesorter, terroirets betydning, hvordan kaffen høstes og bearbeides, hvilke ristingsmetoder som brukes og hvordan bønnene brygges. Land for land, fra Bolivia til Zambia, identifiserer han de viktigste kjennetegnene og metodene som avgjør kvaliteten på landets kaffe. Underveis får vi høre om alt fra utviklingen av espressomaskinen til kritikk av konvensjonell kaffe. Dette er den første boken som kartlegger kaffeproduksjonen i over 35 land, og den inneholder kunnskap som aldri tidligere er publisert utenfor kaffebransjen. Dette er den andre utgaven.
Vikt: 1,1 kg
Mål: 20 × 2,4 × 25,5 cm
Format: Innbundet
Antall sider: 272
Språk: engelsk
ISBN: 9781784724290
Språk: engelsk