The Noma Guide to Fermentation av Rene Redzepi
Lagerstatus
- Nettlager 10 stk.
- Butikk Stockholm 10 stk.
- Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FRAKT OVER 1000 NOK 30 DAGERS ÅPENT KJØP
-
Produktbeskrivelse
-
Restauranten Noma i København, fire ganger kåret til verdens beste, serverer utelukkende retter som inneholder minst én fermentert ingrediens. Noen ganger er det en klar og skarp eddik, andre ganger er det en dyp miso, andre ganger er det svart hvitløk eller ulike versjoner av garum, en fiskesaus som ble utviklet i Romerrikets tidlige dager. Fermentering er rett og slett en av grunnpilarene som bygger opp Nomas verdensberømte smakspalett.
Vi er glade for å kunne tilby denne boken skrevet av de som har utviklet disse oppskriftene og metodene: Rene Redzepi, Nomas opprinnelige kjøkkensjef og medeier, og David Zilber, leder for Nomas berømte fermenteringslaboratorium. Mange av oppskriftene og metodene i boken har aldri tidligere vært publisert i det hele tatt. Boken, som består av 750 bilder, er designet for å kunne forstås av den talentfulle hjemmekokken, med tydelige trinnvise instruksjoner. Alle de 100 oppskriftene er detaljert beskrevet og nøye testet av forfatterne. Blant sluttproduktene som kan oppnås ved hjelp av bokens instruksjoner er: koji, kombucha (forskjellige varianter), shoyu (forskjellige varianter), miso (forskjellige varianter), fermenterte grønnsaker, vinranker, garumsauser og svart frukt og fermenterte grønnsaker.
Forfatter: Rene Redzepi & David Zilber
Språk: engelsk
Publisert: 2018-10
ISBN: 9781579657185
Forlag: Artisan Division of Workman Publishing
Tall sider: 440
Språk: engelsk
-
-
Spesifikasjoner
-
Lev. artikkelnummer: 9781579657185 EAN: 9781579657185
-
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For å legge inn en anmeldelse må du logge inn på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.