The Latin American Cookbook - Virgilio Martínez
Lagerstatus
- Nettlager 0 stk.
- Butikk Stockholm 0 stk.
- Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FRAKT OVER 1000 NOK 30 DAGERS ÅPENT KJØP
-
Produktbeskrivelse
-
En av våre favorittkokker, Virgilio Martínez, er tilbake med en ny tittel med et virkelig lekkert omslag - The Latin American Cookbook. Dette er det mest omfattende og varierte utvalget av oppskrifter som noensinne er utgitt fra en av de mest fascinerende og mangfoldige regionene i verden, under ledelse av den verdenskjente peruanske kokkenVirgilio Martínez. Sjelden har det utrolige spekteret av kjøkken fra Mexicos tropiske kyster til de iskalde øyene ved foten av Sør-Amerika blitt så omfattende dokumentert som i denne samlingen. Señor Martínez har gjort et personlig dypdykk i hver enkelt regions matkultur, kulinariske delikatesser og lokale ingredienser. Resultatet er mer enn 600 bemerkelsesverdige oppskrifter som gir liv til Latin-Amerikas energiske matkultur og dens utallige påvirkninger fra innfødte, europeere, asiater og andre. Oppdag tradisjonelle og populære oppskrifter for hjemmekokker fra Argentina, Belize, Bolivia, Brasil, Chile, Colombia, Costa Rica, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Guyana, Honduras, Mexico, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Surinam, Uruguay og Venezuela, med retter som spenner fra de ikoniske - Empanadas, Tamales, Arepas, Tortillas, Quesadillas og Tacos til mindre kjente spesialiteter som chilenske Disco Frites, nicaraguansk squashgryte og ecuadoriansk påskesuppe.
Vikt: 1,5 kg
Mål: 19 × 3,7 × 28 cm
Format: Innbundet
Sider: 432
Språk: engelsk
ISBN: 9781838663124.
Språk: engelsk
-
-
Spesifikasjoner
-
Lev. artikkelnummer: PH1191 EAN: 9781838663124
-
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For å legge inn en anmeldelse må du logge inn på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.