The Kitchen Studio - Culinary Creations by Artists er en herlig bok som utforsker estetiske uttrykk gjennom den kulinariske fantasien og kreativiteten til en samling internasjonale samtidskunstnere. Boken inneholder en rekke spennende, personlige oppskrifter som vises gjennom kunstnernes egne ord og bilder. Kreativitet er ikke forbeholdt kunstnernes atelier, men fortsetter for mange inn på kjøkkenet. Mer enn 70 kunstnere, deriblant Ghada Amer, Jimmie Durham, Studio Olafur Eliasson, Subodh Gupta, Nikolai Haas, Jeppe Hein, Carsten Höller, Dorothy Iannone, Ragnar Kjartansson, John Lyons, Philippe Parreno, Nicolas Party, Zina Saro-Wiwa, Tiffany Sia og Rirkrit Tiravanija, har blitt invitert til å dele og illustrere sine egne oppskrifter, som hver og en blir til unike og uttrykksfulle retter. Resultatet er et spennende utvalg av retter og drikker, både søte og salte, fra alle verdens kjøkken, fantasifullt levendegjort av en rekke skisser, fotografier, collager, malerier og personlige bilder. Mange av de kulinariske kreasjonene som er inkludert, kan lages av eventyrlystne hjemmekokker, men sidene inneholder et utrolig variert utvalg av retter, fra det konseptuelle til det personlige, fra det forseggjorte til det enkle, fra det søte til det salte, og fra det seriøse til det morsomme og det direkte bisarre (men ingen oppskrift på Dalis hummertelefon). Med en innledning av den verdenskjente kokken og kunstentusiasten Massimo Bottura er dette en spennende og underholdende gave til både matelskere og samtidskunstentusiaster. Dobbelt så mye nerdiness og highfalutin', med rikelig med (karbonfiltrert) vann til overs til alle som allerede synes at vi i KitchenLab kan være litt pretensiøse!
Vikt: 1,2 kg
Mål: 21 × 2,7 × 27,5 cm
Format: Innbundet
Sider: 288
Språk: engelsk
ISBN: 9781838663315
Språk: engelsk