En av de raskest voksende kostholdsbevegelsene har endelig fått sin første solide guide til hundrevis av naturlig glutenfrie oppskrifter fra hele verden. Denne boken beviser at det å spise glutenfritt aldri trenger å begrense deg når det gjelder smak eller kulinarisk nysgjerrighet. Med 350 naturlig glutenfrie oppskrifter fra all verdens matkulturer bringer The Gluten-Free Cookbook eksotiske steder til kjøkkenet ditt uten risiko for allergiske reaksjoner. Boken inneholder hverdagsretter fra mer enn 80 land - og viser en rekke oppskrifter som er naturlig glutenfrie i stedet for å erstatte ingredienser. Fra frokost til middag og dessert (og til og med noen snacks) - her er det oppskrifter som er enkle å bruke til alle tider på dagen, noe som gjør dette til en tung ressurs og et nyttig oppslagsverk. Den gjør det enkelt å utvide det kulinariske repertoaret, enten du følger en glutenfri diett eller bare ønsker å eksperimentere med glutenfrie retter. Oppskriftene inkluderer hits som stuvede favabønner (Egypt), sommerruller (Vietnam), erte- og skinkesuppe (Storbritannia), reker og gryn (USA), biff med chimichurrisaus (Argentina), bibimbap (Korea), pavlova (Australia) og vaniljeflan (Mexico).
Vikt: 1,6 kg
Dimensjoner: 19 × 3,8 × 28 cm
Format: Hardback
Antall sider: 432
Språk: engelsk
ISBN: 9781838663131
Språk: engelsk