The Garden Chef - Recipes and Stories from Plant to Plate
Lagerstatus
- Nettlager 0 stk.
- Butikk Stockholm 0 stk.
- Butikk Malmö 2 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FRAKT OVER 1000 NOK 30 DAGERS ÅPENT KJØP
-
Produktbeskrivelse
-
For mange kokker er hagen en direkte forlengelse av kjøkkenet. Enten det dreier seg om et lite hustak i byen der de dyrker urter og krydder, eller en større hage med frukttrær og grønnsaker, gir disse fruktbare stedene ingredienser og inspirasjon til utallige sesongbaserte retter.
Hagekokken inneholder mer enn 100 fantasifulle oppskrifter med hagefokus fra restaurantene som er med i boken, og utforsker hvordan 40 av verdens beste kokker dyrker og lager mat med ingredienser de velger å dyrke i hagene sine, og er en unik inspirasjonskilde for matelskere med grønne fingre.
Utforsk fascinerende historier og signaturoppskrifter fra kjøkkenhagene til 40 av verdens beste kokker, både etablerte og nye talenter, med et vell av vakre bilder som visuell inspirasjon. På listen over kokker finner du blant andre Michel & Sébastien Bras, Manoella Buffara, Magnus Nilsson, Matt Orlando, Simon Rogan, Ben Shewry og Alice Waters.
Hagene kommer fra hele verden og omfatter tradisjonelle kjøkkenhager, kolonihager med polytunneler og opphøyde senger, aeroponiske takhager, drivhus, urbane gårder og mikrofarmer. Kjøkkensjefene som presenteres, gir innsikt i dyrkingsmetodene de bruker og gir informasjon om de viktigste plantene og sortene de dyrker.
Introduksjonen er skrevet av Jeremy Fox, forfatter av On Vegetables, også utgitt av Phaidon.
Format: Flexibound
Størrelse: 270 x 205 mm
Sider: 256 sider
Illustrasjoner: 300 illustrasjoner
ISBN: 9780714878225
Språk: engelsk
-
-
Spesifikasjoner
-
Lev. artikkelnummer: 9780714878225 EAN: 9780714878225
-
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For å legge inn en anmeldelse må du logge inn på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.