Fargerik varme og sterke smaker rett fra Mexicos gastronomiske matscene. Kjøkkenet er bredt og levende, med innflytelse fra aztekerne, mayaindianerne, spanjolene og franskmennene, og noe asiatisk innflytelse gjennom handelsruten fra Manila og Acapulco. Kolleksjonen Taqueria Flavors inneholder våre bestselgere, slik at du kan lage din egen Taqueria hjemme med autentiske meksikanske smaker!
Adobo er det klassiske grillkrydderet i Mexico, og med det griller eller steker du kylling eller et godt stykke kjøtt til perfeksjon.
Taco krydderblanding til kjøtt, grønnsaker eller kylling. En ferdig blanding, tilbered dine favorittingredienser i en stekepanne og stek i olje + væske og la det småkoke på komfyren i ca. 20 minutter.
Green Hatch Chile Blend er et eksklusivt krydder og dry rub med den unike Hatch Chile® fra New Mexico, med komplekse, lagdelte smaksprofiler. Perfekt som rub til svinekjøtt, storfekjøtt, kylling eller fisk for en kompleks smak med mild varme. Prøv dette krydderet på ribbe, kyllinglår, svinekam, fisketaco, salsa verde, meksikanske chiligryteretter, i kjøttpudding, enchiladas eller bønnegryteretter. Frisk og syrlig på grillen, og krydderblandingens smaksprofil utdypes og blomstrer i slow cookers som chiligryter eller kjøttpudding til taco.
Peruvian Jalapeño Lime Seasoning gir en deilig syrlighet til kylling, fisk og grønnsaker. Bland med yoghurt/majones for å lage en dippingsaus til din neste taco, eller server til sprø kyllingvinger eller grillede grønnsaker. Prøv den også i salatdressinger, marinader eller nesten hva som helst som trenger et kick av sitrus og jalapeño.