Sukroseestere av fettsyrer (E473) - The Kitchen Lab - 100 g
Lagerstatus
- Nettlager 1 stk.
- Butikk Stockholm 1 stk.
- Butikk Malmö 1 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FRAKT OVER 1000 NOK 30 DAGERS ÅPENT KJØP
-
Produktbeskrivelse
-
Sukroseestere av fettsyrer fremstilles ved å forestre sukrose med spiselige fettsyrer fra palmeolje. Sukroseestere av fettsyrer kan brukes som emulgator i praktisk talt alle matvarer, inkludert bakervarer, konfekt, frokostblandinger, meieriprodukter, iskrem og sauser. Det brukes ofte i fettfattige alternativer for å kompensere for munnfølelsen som fettet gir. Sukroseestere av fettsyrer gir også en finere og mykere tekstur i bakervarer, stabilitet i meieriprodukter og sauser, og forbedret tekstur og smak i mousse og iskrem. I tillegg til emulgering har fettsyreestere mange andre funksjoner, blant annet å binde luft, forbedre teksturen og forhindre fett- eller sukkerkrystallisering. Det kan også lage skum av alkohol. Den er unik fordi den kan forsterke andre emulgatorer og forbedre luftboblenes struktur, forhindre at proteiner blir brune, forhindre at stivelse stivner tidlig, forhindre fettoppblomstring i sjokolade og fremskynde krystallisering i finkornet sukkerkonfekt. Denne ingrediensen er helt plantebasert og inneholder ingen GMO-råvarer.
Bruk: Løs opp pulveret i vann og tilsett langsomt i produktet.
Oppbevares kjølig, tørt og beskyttet mot direkte sollys. Brukes innen 6 måneder etter at pakken er åpnet.
Ingredienser: Sukroseestere av fettsyrer (E473) (Emulgator, stabilisator, fortykningsmiddel og geleringsmiddel)
Næringsverdi per 100 g:
Energi: 3347,2kj/800kCal
Fett: 71g
Herav mettet fett: 71g
Karbohydrat: 22g
Herav sukkerarter: 22g
Protein: 0g
Salt: 0g
Laget av våre venner Special Ingredients
-
-
Spesifikasjoner
-
Lev. artikkelnummer: 5056191009266 EAN: 5056191009266
-
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For å legge inn en anmeldelse må du logge inn på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.