"Å lage mat på Big Green Egg er en allsidig opplevelse. Jeg ser på det som en ovn som tilfeldigvis bor i hagen og kan gjøre alt en vanlig ovn kan, pluss mye mer. Det finnes ikke noe lignende." - Tom Kerridge ** + *
Big Green Egg er et fenomen innen utendørs matlaging og grilling, med en trofast fanskare og et utrolig godt rykte. Dette er ikke bare en fantastisk grill, det er det mest allsidige og spennende matlagingssettet som finnes. Ikke bare kan du grille, steke, røyke, bake eller langtidssteke, men du kan også behandle den som en conro, mangal, forno, parilla, comal, tandoor eller hangi og lage en mengde internasjonale retter av restaurantkvalitet.
Boken hjelper deg med å mestre fisketacos til venner og familie, lage en Chicken Balti til en koselig kveld, presentere Bistecca Fiorentina til en toskansk fest eller servere en Couscous Royale til en lun sommerkveld. Med kyndig veiledning fra den prisbelønte matskribenten Tim Hayward kan du lage eksepsjonelle retter året rundt. Egget og denne kokeboken vil oppmuntre deg til aldri å se på matlaging på samme måte igjen.
Egget kan være nøkkelen til et minneverdig utendørsarrangement, og gir deg selvtilliten til å lage mat utover ditt vanlige repertoar og skape en anledning - enten det er en spesiell middag for to eller en fest for mange.
Vikt 1,0 kg
Mål 19,5 × 3 × 25,5 cm
Format: Innbundet
Antall sider: 256
Språk: Engelsk
ISBN 9781787139060
Språk: engelsk