Stabilisator for iskrem - The Kitchen Lab
1429-12696
Lagerstatus
- Nettlager 0 stk.
- Butikk Stockholm 0 stk.
- Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200


Anbefalte tilbehør
-
Produktbeskrivelse
-
Om Ice Cream Stabiliser Dette produktet er spesielt utviklet for å stabilisere og forbedre konsistensen til iskrem - også kalt iskrempulver. Den kan brukes til all slags tilberedning når fettinnholdet er mellom 4% - 14%. Isen blir jevnere, mer kremete og lettere å øse opp. Smeltingen går langsommere og iskremens holdbarhet er lengre – opptil 24 måneder. Tilsetning av dette vil øke volumet på iskremen og redusere dannelsen av iskrystaller. Bruk Regn med 0,35% - 0,55% stabilisator etter vekt av ingrediensene til iskremen. Start med å blande den med sukker og løs deretter den blandingen i 65 graders melk eller vann. Avkjøl til 4°C og lag isen som vanlig. Innhold: Fruktkjøtt (E410), Mono- og diglyserider av fettsyrer (E471), Guargummi (E412), Natriumalginat (E401), Agar Agar (E406) Oppbevares mørkt, kjølig og tørt. Holder i ca. to år.
-
-
Spesifikasjoner
-
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For å legge inn en anmeldelse må du logge inn på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.