Soyaprotein - The Kitchen Lab
1429-27724
Lagerstatus
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FRAKT OVER 1000 NOK 30 DAGERS ÅPENT KJØP
-
Produktbeskrivelse
-
Pulveret er laget av GMO-frie soyabønner av høy kvalitet og kan brukes til en rekke formål, for eksempel til å tykne gryteretter, sauser, fruktjuicer, yoghurt, frokostblandinger og melk. Det kan også brukes til å lage pølse, skinke og andre kjøtterstatninger, da det har gelerende og emulgerende egenskaper og forbedrer konsistensen, slik at produktet blir lettere å skjære. Proteininnholdet er over 90 %.
ALLERGENINFORMASJON: INNEHOLDER SOJA
Anvendelse: Ved bruk i vann, bruk 20-40 g pulver (avhengig av ønsket tykkelse) per 300 ml vann. Blend deretter i en blender til det er glatt og sprøtt.
Oppbevaring: Oppbevares tørt, kjølig og beskyttet mot direkte sollys. Brukes innen 6 måneder etter åpning.
Ingredienser: SOYABØNNE
Tall per 100g:
Energi: 1576kj/376kcal
Fett: 2,04g
Herav mettet: 1,0g
Karbohydrater: 2,2g
Herav sukkerarter: 0,0g
Protein: 90,3g
Salt: 0,0g
Laget av våre venner Spesielle ingredienser
-
-
Spesifikasjoner
-
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For å legge inn en anmeldelse må du logge inn på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.