Surdeig fra bunnen av inneholder akkurat det det høres ut som - surdeigsbaking fra bunnen av. Boken inneholder oppskrifter og alle de beste tipsene du trenger for å lage din egen surdeig fra bunnen av. For hjemmebakere er surdeig både en prøvelse og et mål, men nå er det enkelt å komme i gang. Fordi surdeigsbaking er en levende prosess der hvert brød er unikt og mange faktorer spiller inn, er det mange fallgruver å unngå. Det er mye mer enn bare en matvare: surdeig er en vitenskap. Så hvem er bedre egnet enn Dr. James Morton, bakepioner og fermenteringsfanatiker, til å forklare det grunnleggende for både nybegynnere og mer erfarne bakere? Den gode doktoren guider hjemmebakeren gjennom alt fra det grunnleggende, mel og hydrering, til elting, støping, fermentering, skjæring og baking, og forklarer hvordan man får den perfekte skorpen og foringen. Med en idiotsikker oppskrift på det perfekte brødet, klare trinn-for-trinn-instruksjoner, tips til feilsøking og forklaringer på hva som fungerer og hvorfor, er Surdeig fra bunnen av en lett tilgjengelig håndbok som bakere i alle husholdninger har ventet lenge på! Teksten er revidert og oppdatert fra Super Sourdough av nevnte James Morton.
Vikt: 0,3 kg
Dimensjoner: 14,5 × 1,5 × 19 cm
Format: Flexibånd
Sider: 176
Språk: engelsk
ISBN: 9781787136953
Språk: engelsk