Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Chokladmakarens handbok - Gustaf Mabrouk

274 kr
1355-21270
 
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 2 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • I Sjokolademakerens håndbok deler konditor og sjokolatier Gustaf Mabrouk sine beste tips om hvordan man velger kakaobønner, rister, knuser og skreller dem, og til slutt maler og foredler massen til sjokolade. Vi lærer om kunsten å temperere sjokolade, lage uimotståelige praliner og ulike smaker. Et must for enhver sjokoladenerd!

      Liker du å lage sjokolade fra bunnen av og lage din egen unike sjokolade for hånd? Eller kanskje bare lage de deiligste sjokoladeoppskriftene?

      I Sjokoladeprodusentens håndbok deler konditor og sjokolatier Gustaf Mabrouk sine beste tips; hvordan du velger ut kakaobønner, rister, knuser og skreller dem, og til slutt maler og foredler massen til sjokolade. Vi lærer om kunsten å temperere sjokolade, lage uimotståelige praliner og ulike smaker.

      Boken inneholder også Gustaf Mabrouks beste oppskrifter, fra klassiske tigerkaker og kjærlighet på pinne til moderne kreasjoner som sjokoladecocktails og pasta med trøfler og sjokolade. Den inneholder også fakta om hvordan kakao dyrkes og høstes, råd til alle sjokoladeelskere som ønsker å bidra til en bærekraftig fremtid - og mye mer.

      Språk: svensk
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: 9789178435159 EAN: 9789178435159
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no