Chokladmakarens handbok - Gustaf Mabrouk
Lagerstatus
- Nettlager 0 stk.
- Butikk Stockholm 0 stk.
- Butikk Malmö 2 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FRAKT OVER 1000 NOK 30 DAGERS ÅPENT KJØP
-
Produktbeskrivelse
-
I Sjokolademakerens håndbok deler konditor og sjokolatier Gustaf Mabrouk sine beste tips om hvordan man velger kakaobønner, rister, knuser og skreller dem, og til slutt maler og foredler massen til sjokolade. Vi lærer om kunsten å temperere sjokolade, lage uimotståelige praliner og ulike smaker. Et must for enhver sjokoladenerd!
Liker du å lage sjokolade fra bunnen av og lage din egen unike sjokolade for hånd? Eller kanskje bare lage de deiligste sjokoladeoppskriftene?
I Sjokoladeprodusentens håndbok deler konditor og sjokolatier Gustaf Mabrouk sine beste tips; hvordan du velger ut kakaobønner, rister, knuser og skreller dem, og til slutt maler og foredler massen til sjokolade. Vi lærer om kunsten å temperere sjokolade, lage uimotståelige praliner og ulike smaker.
Boken inneholder også Gustaf Mabrouks beste oppskrifter, fra klassiske tigerkaker og kjærlighet på pinne til moderne kreasjoner som sjokoladecocktails og pasta med trøfler og sjokolade. Den inneholder også fakta om hvordan kakao dyrkes og høstes, råd til alle sjokoladeelskere som ønsker å bidra til en bærekraftig fremtid - og mye mer.
Språk: svensk
-
-
Spesifikasjoner
-
Lev. artikkelnummer: 9789178435159 EAN: 9789178435159
-
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For å legge inn en anmeldelse må du logge inn på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.