I Simple & Classic har Jane Hornby laget en svært hendig og tilgjengelig trinn-for-trinn-oppskriftsbok for hjemmelaget mat som inneholder det beste av det beste fra tre av Phaidons bestselgere: What to Cook & How to Cook It, Fresh & Easy og What to Bake & How to Bake It. Det fine med Hornbys oppskrifter er hvor enkle de er å lage, og hvor enkle de er å følge takket være detaljerte trinn-for-trinn-bilder og flotte bilder av de ferdige rettene. Boken er fullspekket med de mest populære internasjonale oppskriftene, fra lammekjøtt med urtekruste til Eggs Benedict og Berry Crumble Ice Cream til Chocolate Mousse with Cherries, og er også en utmerket grunnkokebok eller første kokebok for å komme i gang med matlagingen. Boken inneholder også oppskrifter på stekt kylling med estragonsaus, Huevos Rancheros (meksikanske krydderbønner med egg) og sjokoladeprofiteroles som er omtalt i The Sunday Times Magazine.
Vikt: 2,15 kg
Mål: 22 × 27 cm
Format: Innbundet
Språk: engelsk
ISBN: 9780714878119
Språk: engelsk