Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Silk Gel (E471) - The Kitchen Lab

1429-16715
Vekt:
100 g
100 g 250 g
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Om Silk Gel (E471)

      Silk Gel er spesielt utviklet for å lette produksjonen av iskrem og sorbet. Som navnet antyder, gir tilsetningsstoffet en silkemyk konsistens til det du lager. Tilsett en liten mengde i oppskriften du vanligvis bruker. Silk Gel gir rett og slett en bedre tekstur, konsistens og forbedrer også holdbarheten. Den kan også brukes som konsistensforbedrer i sauser og kremfløte.
      Anvendelse

      Den fungerer best når den tilsettes i varm røre, men også i kald røre - forutsatt at den blandes i en dråpe varmt vann først. Doser mellom 3-5 gram per liter.

      Innhold: Silk Gel (E471)
      Oppbevares tørt, kjølig og mørkt.

      Oppbevares tørt, kjølig og mørkt.
  • Spesifikasjoner
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no