Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Saltstein, Himalaya 30x20x3 cm - Satake

655 kr
1070-13389
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 2 stk.
  • Butikk Stockholm 2 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Denne rosa saltsteinen kommer fra hjertet av Himalaya. Den består av 100 % naturlig krystallsalt fra over 180 millioner år siden. Steinen er helt naturlig og uten kjemikalier eller andre tilsetningsstoffer. Himalaya-saltsteinen gir rettene dine et deilig "saltpreg"! I tillegg bruker du mindre salt enn når du krydrer maten selv. Det finnes flere forskjellige måter å bruke saltsteinen på, til enhver temperert servering eller matlaging.


      Matlaging med saltstein
      En oppvarmet saltstein kan brukes ved spisebordet til å tilberede små biter av fisk eller kjøtt. For større biter kan saltsteinen brukes direkte i eller på varmekilden.
      Saltsteinen kan varmes opp på ulike måter og holder temperaturen i ca. 20 minutter.


        • BBQ/gassgrill
          Start oppvarmingen av saltsteinen med lav temperatur. Etter 30 minutter kan varmen økes, og etter ca. 45 minutter er saltsteinen klar til bruk.

      • Ovn
        Saltsteinen kan også brukes i ovnen, men den må ikke forvarmes, da det er fare for at saltsteinen sprekker. Øk varmen til 60 °C, og øk deretter temperaturen hvert 20. minutt i 1 time. Maks. temperatur: 180°C.


      Kjølt saltstein
      Sett saltsteinen i fryseren, og etter ca. 30 minutter er den klar til å serveres på carpaccio, sushi eller sashimi. Kalde desserter kan også serveres på en avkjølt saltstein.

      Vedlikehold
      Skyll og tørk saltsteinen grundig etter at den er avkjølt. På grunn av saltets antibakterielle egenskaper trengs det ikke noe rengjøringsmiddel. For mye vann fører til at det oppstår sprekker i steinen, og den bør derfor aldri legges i oppvaskmaskinen. La saltsteinen tørke grundig før neste gangs bruk (ca. 24 timer). Ekstra informasjon: Salt smelter ved 800°C.

      Tips
      Lag din egen gravlax! Press laksefileten med sukker og dill mellom to saltsteiner, pakk inn i papir og oppbevar kaldt i 1-3 dager.
      - Stek egg og bacon ved bordet!
      - Ikke glem saltsteinen når du presenterer deilige desserter! Bavarois, iskrem og sorbet med en liten salt touch. Gjestene dine vil elske det!
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: SSH30 EAN: 8966000029705
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no