Zipperposer for deg som vil lage sous-vide, men ikke har en vakuummaskin. Hvis du vil bruke disse posene til sous vide-tilberedning, skal du bruke "nedsenkningsmetoden".
nNedsenkningsmetoden er kanskje et langt og vanskelig navn, men det er enkelt. Senk posen med mat som skal tilberedes, ned i vannbadet så nær kanten av glidelåsen som mulig - for å presse så mye luft ut av posen som mulig. Det kan hende du må jobbe med hendene for å få ut så mye som mulig. Deretter lukker du posen med glidelås og voilà - du er klar til å lage sous-vide!Du kan selvfølgelig bruke posene til å fryse ned mat. Det er bare å presse ut så mye luft som mulig og forsegle. Disse posene beskytter også maten mot fryseforbrenning. Vær oppmerksom på at de tåler temperaturer mellom -40 og 90 grader - du kan altså ikke koke dem. Vi har dem i to størrelser: 20 x 1 liter og 15 x 3 liter.