Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Preserving - Ginette Mathiot

396 kr
1399-16073
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 2 stk.
  • Butikk Stockholm 2 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Klassiske franske hermetiseringsmetoder i en oppdatert og moderne versjon.

      Boken inneholder de fleste oppskriftene du trenger når du skal hermetisere, salte, sylte og røyke dine egne råvarer.

      Hermetisering er en utrolig populær trend blant kokebøker og vokser fortsatt. Denne boken skiller seg ut ved å inkludere teknikker for røyking, sylting og charcuteri.

       

      336 sider, innbundet

      Boken er skrevet på engelsk

       

      Språk: engelsk
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: 9780714869520 EAN: 9780714869520
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no