Sauser og dipper er enkle å lage og passer til det meste. Dippsauser, snacks og fingermat gir en festlig følelse og er raske og enkle å lage som forrett eller som fredagssnacks. Bruk yoghurt, majones eller et vegansk alternativ som base for blandingene. Litt sødme kan være godt, så rør gjerne inn en teskje honning. Bland for eksempel Peruvian Jalapeno Lime i gresk yoghurt, så har du en herlig dipp til snacks eller grønnsaker. Popcorn - poppes som vanlig i smør eller olje. Dryss deretter over en av våre krydderblandinger for en annerledes og unik smak. Prøv å dryppe litt honning over popcornet etter at du har smaksatt det. Søtt, salt og varmt er en forførende kombinasjon.
Nøtter - rist dine naturlige favorittnøtter i ovnen på en stekeplate, drypp over olje og krydderblanding, 175 g, i ca. 15 minutter. Ta ut, avkjøl og server som snacks med noe å drikke.
Chipotle Honey - gir varme, røykfylte og søte toner av chipotle-chili, appelsin og honning. Også god i dippsauser blandet med majones.
Pizzakrydder - gir en herlig smak av hvitløk, urter og soltørket tomat.
Peruvian Jalapeño Lime Seasoning gir syrlighet og varme. Passer også godt til å blande i yoghurt/majones 50/50 som en frisk dippingsaus.
Saigon Cinnamon Blend med aromatisk kanel, kardemomme og nellik. Perfekt med honning til snacks.