POLPO er en av Londons mest populære restauranter. Russel Normans restaurant ligger i en bakgate i Soho og serverer mat i venetiansk tradisjon. Maten er enkel, nyskapende og sprudlende god, og så god at det ryktes at en person født i Venezia skal ha godkjent maten. Blant de 140 oppskriftene i boken finner du blant annet caprese stacks, squashfrites, asparges med parmesan og ansjossmør, butternutrisotto, arancini, kanin cacciatore, varm andesalat med våte valnøtter og rødbeter, sprø babypizzaer med prosciutto og ruccola, kamskjell med sitron og peppermynte, makrelltartar, linguine med blåskjell, hel gullbrasme, varm blekksprutssalat, soft shell-krabbe i parmesansmør med fennikelsalat, semifreddo med valnøtter og honning, tiramisù, bellinis med kullsyre og spritzers med frisk appelsin. Det er med andre ord mulig å sette sammen en festmiddag etter å ha gjort hjemmeleksen! Med nydelige bilder av Jenny Zarins som fanger Venezias skjulte gatehjørner, travle bàcari-barer og forurensede kanaler, er POLPO en blendende feiring av Italias mest oversette kjøkken.
Vikt: 1,15 kg
Mål: 18 × 26,5 cm
Format: Innbundet
Språk: engelsk
ISBN: 9781408816790
Språk: engelsk