Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Pectinex Ultra SP-L - The Kitchen Lab

1429-27834
Volum:
30 ml
30 ml 100 ml
Lagerstatus
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Pektinex er et spesialisert enzym som bryter ned pektinstrukturer. Det brukes vanligvis i juiceproduksjon eller til å klarne væsker fra fiber. Pectinex har flere unike bruksområder innen moderne og molekylær gastronomi og mixologi. Den kan brukes til å skrelle og filetere sitrusfrukter uten bruk av kniv, noe som gir et perfekt resultat. Det kan også brukes til å fjerne pektin fra fruktjuice og cider for å forbedre filtrering og smak.


      Bruk:
      For å skrelle fruktbiter: Legg 250 g fruktbiter (f.eks. appelsinskiver) i 250 ml vann og tilsett 2,5 ml Pectinex. Rør om blandingen og dekk til beholderen slik at den er lufttett. Sett i kjøleskapet i 48 timer eller tilbered sous vide ved 40 °C i 30 minutter. Ta segmentene ut av blandingen og server.

      For å fjerne pektin fra fruktjuice: Tilsett 2,5 ml Pectinex til 1000 ml fruktjuice (0,25 %). La stå i 20 minutter i romtemperatur. Sil gjennom en sil.

      Oppbevaring: Oppbevares tørt, kjølig og beskyttet mot direkte sollys. Bruk innen 1 måned etter åpning og oppbevar åpnet pakke i kjøleskapet.

      Ingredienser: Glyserol, vann, polygalakturonase, kaliumklorid, pektinlyase.

  • Spesifikasjoner
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no