Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Pastakurs med Pastahantverket, Steg 1 (Stockholm)

1317-25407
Dato:
2023-04-01 (10: 00-14: 30)
2023-04-01 (10: 00-14: 30) 2023-09-16 2023-10-07 2023-11-25
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Plass: KitchenLab Stockholm (Birger Jarlsgatan 106) - testkjøkkenet Antall plasser: maks. 6 deltakere Påmeldingen er bindende, kjøpt plass refunderes ikke men kan overføres til annen. I løpet av kurset lærer du den genuine måten å elte en skikkelig god pastadeig på, kjevle helt for hånd med en italiensk kjevle (Mattarello), og deretter lage både pasta både med og uten fyll. Du skal lage Tortelloni, Fagottini eller Ravioli samt Tagliatelle, Pappardelle, Farfalle, Sorpressini, Garganelli. Sistnevnte er "nakne" typer pasta. Vil du lære å lage pasta fra en ekte Sfoglina? Det unike med Pastahåndverket er at du får lære å kjevle pasta for hånd. Ingen maskiner brukes. Du bruker en såkalt Mattarello – en italiensk lang kjevle, som brukes til nettopp dette formålet. Det er både lett og vanskelig. Det enkle er at du vil lære deg å kjevle for hånd ganske raskt, og kunne fortsette det hjemme. Det vanskelige er at det er flere teknikker for det. Disse lærer du i løpet av én kursdag. Om Helena "Pastahantverket" Törnblom "Jeg har startet Pastahantverket fordi jeg elsker pasta og for å lære bort den edle kunsten å lage pasta for hånd. Det er mye å lære av pasta; nøyaktigheten, utholdenheten og tålmodigheten. Motet til å prøve igjen og igjen uten å gi opp. Det er mye å lære i kunsten å lage pasta – Fatto a mano – håndlaget."
  • Spesifikasjoner
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no