Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Pastaekstruder/Elektrisk pastamaskin, Premium - Witt

3957 kr
1697-29131
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • En maskin som på mange måter erstatter en italiener, med mulig unntak av kjærligheten til små barn. Med denne maskinen kan du enkelt blande pasta uten noen anstrengelse fra din side. Hjemmelaget pasta er allerede det perfekte trikset for å imponere svigerforeldrene, utrolig enkelt å lage, men føles avansert og luksuriøst. Nå er det ekstremt, utrolig enkelt å lage.

      Fyll beholderen på baksiden av maskinen med vann og vei deretter melet ned i beholderen. Det vil si, vei det direkte ned i beholderen takket være den innebygde vekten. Velg munnstykket til pastaen du vil lage, og la maskinen blande seg selv. Under utfordreren er det en vifte som tørker pastaen lett med en gang for å unngå at den klistrer og smører seg.

      Ved hjelp av de ulike programmene doserer maskinen selv riktig vannmengde til din type mel. Enten det er tipo 00, durum, fullkorn eller glutenfritt. Det finnes også halvautomatiske programmer hvis du vil lage eggpasta. Når et program er i gang, begynner en timer å telle ned. Du følger bare prosessen, og maskinen slår seg av når den er ferdig. Hvis du ønsker det, er det også mulig å kjøre et manuelt program der du har full kontroll.

      Med de medfølgende dysene kan du lage Capello d'Angelo, Spaghetti (1,5 mm ekvivalent nr. 7), Spaghettoni, Tagliatelle, Fettuccine, Penne eller lasagneplater.

      Kapasitet opp til 600 g mel avhengig av type.
      220W, 220-240V, Standard EU-plugg
      Maksimum uavbrutt drift: 40 min.
  • Spesifikasjoner
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no