Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Ottolenghi Flavor: A Cookbook - Yotam Ottolenghi

545 kr
1820-23879
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • New York Times-bestselgerforfatteren av Plenty har slått seg sammen med Ixta Belfrage fra Ottolenghi Test Kitchen for å avsløre hvordan smak skapes og forsterkes gjennom mer enn 100 supergode, plantebaserte oppskrifter.
      "Dristige, innovative oppskrifter ... gjør denne boken virkelig spennende." - The New York Times

      Levels up your vegetables. I denne banebrytende kokeboken tilbyr Yotam Ottolenghi og Ixta Belfrage en tilnærming til grønnsaker på et nytt nivå som bryter ned det grunnleggende ved matlaging i tre nøkkelelementer: prosess, kombinasjon og råvarer. Når det gjelder prosessen, viser Yotam og Ixta hvordan enkle teknikker som forkulling og infusjon kan endre måten du tenker matlaging på. Oppdag hvordan du kan åpne opp for nye smaksdybder ved å kombinere grønnsaker med sødme, fett, syre eller chili, og lær deg å identifisere hvilke råvarer som har en medfødt evne til å få rettene til å skinne.

      Med hovedretter, tilbehør, desserter og et helt spiskammer av "smaksbomber" (hjemmelagde krydder) er det noe for ethvert måltid, enhver kveld i uken, inkludert sikre suksesser som fylt aubergine i karri og kokosnøttdal, krydret sopplasagne og Romano Pepper Schnitzels. Ottolenghi Flavor er en revolusjonerende tilnærming til grønnsaksmatlaging, og er full av retter som krever lite innsats, men som har stor effekt, og måltider som skiller seg ut for den avslappede kokken.

      Språk: engelsk
  • Spesifikasjoner
    • EAN: 9780399581755
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no