Det er viktig at maten smaker godt, men presentasjonen er også en svært viktig del av den gastronomiske opplevelsen. Vi spiser også med øynene, som det heter, og en vakker presentasjon gjør oss mer villige til å sette tennene i kreasjonen.
Uansett hva du serverer, kan en elegant presentasjon løfte retten til nye høyder. Enten det dreier seg om et hverdagsmåltid eller en fest, kan engasjement og noen tekniske triks på kjøkkenet utgjøre en stor forskjell.
Vil du lære mer? Da er et kurs i anretning noe for deg!
I løpet av kurset vil vi prøve ut ulike retter på forskjellig servise. Vi skal også lage dekorasjoner og lære spesielle teknikker for å gi retten det lille ekstra.
Etter kurset får du et kompendium med en oppsummering av kurset, samt en goodiebag med ting som er gode å ha hjemme.
Kurset ledes av Alexander Haglund, som driver kafé- og lunsjrestauranten Café Gourmet i Malmö. Etter å ha jobbet på vestkysten har han også vært i Frankrike og Filippinene før han landet i Malmö. Som medlem av Culinary Team West of Sweden var han med på å vinne sølvmedalje i Culinary Olympics 2016 og har en medalje av samme verdi rundt halsen fra VM i 2018. I dag jobber han her på KitchenLab.
Lokasjon: KitchenLab, Storgatan 24 i Malmö
Tid: 1/3 2023 kl. 18.30 - ca. 20.30
Antall plasser på kurset: 10
Hvis du blir forhindret fra å delta på kurset, må du melde avbud senest en uke før kurset. Etter det er påmeldingen bindende. Deltakelse på kurset kan imidlertid overføres til en annen person.