On Eating Insects - Essays, Stories and Recipes
Lagerstatus
- Nettlager 3 stk.
- Butikk Stockholm 3 stk.
- Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FRAKT OVER 1000 NOK 30 DAGERS ÅPENT KJØP
-
Produktbeskrivelse
-
En antologi med Nordic Food Lab, Joshua Evans, Roberto Flore og Michael Bom Frøst
En av vår tids mest fascinerende mattrender er matlaging med insekter. I den vestlige verden er konseptet relativt nytt. Hittil har mediene stort sett skrevet sensasjonelle overskrifter om spiselige insekter eller de økonomiske fordelene ved å spise dem. Det er skrevet svært lite om hvordan insekter smaker, hvor mangfoldige de er som ingredienser og hvordan man kan bruke dem som mat. On Eating Insects er den første boken som tar et helhetlig grep om temaet, og presenterer essays som tar for seg den kulturelle, politiske og økologiske betydningen av å spise insekter. Boken inneholder også en samling oppskrifter laget av Nordic Food Lab.
336 sider, innbundet
Boken er skrevet på engelsk
Språk: engelsk
-
-
Spesifikasjoner
-
Lev. artikkelnummer: 9780714873343 EAN: 9780714873343
-
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For å legge inn en anmeldelse må du logge inn på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.