Octaphilosophy av André Chiang & Lotta Jörgensen
Lagerstatus
- Nettlager 0 stk.
- Butikk Stockholm 0 stk.
- Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FRAKT OVER 1000 NOK 30 DAGERS ÅPENT KJØP
-
Produktbeskrivelse
-
De åtte elementene i Restaurant André
Den kulinariske filosofien til premierekokken André Chiang, hvis Restaurant André er på topp 50-listen over verdens beste restauranter og er nummer 5 i Asias beste restauranter.
Restaurant Andrés meny, som ledes av kjøkkensjef André Chiang, er sentrert rundt hans "Octaphilosophy", som tar hensyn til Chiangs åtte elementer i gastronomi: salt, tekstur, minne, ren, terroir, sør, håndverk og unik.
Octaphilosophy, utforsker 365 dager i restauranten hans. Ved å inkludere dramatiske snacks, presist utformede retter og omhyggelige søtsaker gjennom hver sesong, og dokumentere historiene og prosessene bak hver rett, vil Chiang dele sin unike tilnærming til mat som kombinerer den tekniske presisjonen i asiatisk gastronomi med den franske kulinariske preferansen for råvarer, produsenter og sesongvariasjoner.
Octaphilosophy er rikt illustrert med bilder fra arbeidskjøkkenet og de endelige resultatene, og vil være en av de første kokebøkene som fanger opp den fremvoksende gastronomiske scenen i Asia og dens ledende talsmann.
Språk: engelsk
-
-
Spesifikasjoner
-
Lev. artikkelnummer: 9780714871158 EAN: 9780714871158
-
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For å legge inn en anmeldelse må du logge inn på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.