Nopi inneholder over 120 av de mest populære rettene fra Yotam Ottolenghis innovative London-restaurant med samme navn. Boken er skrevet i samarbeid med Ramael Scully, mangeårig Nopi-kokk, som gir sin særegne asiatiske vri på det som for mange av oss allerede er et velkjent Ottolenghi-kjøkken. Enten du er en Nopi-klient som vil vite hemmeligheten bak favorittretten din, eller en Ottolenghi-fan som vil prøve å lage mat i restaurantstil, er dette en samling oppskrifter som vil inspirere, utfordre og glede deg og dine gjester. Alle oppskriftene er tilpasset slik at det er mulig å lage dem hjemme. De varierer i vanskelighetsgrad, slik at det er noe for kokker på alle nivåer. Boken inneholder retter som Ottolenghi-fans allerede vil kjenne igjen, for eksempel en aubergineforrett med svart hvitløk eller stekt squash med søte tomater. I tillegg er det mange retter som vil utfordre hjemmekokken, ettersom de lar deg gjenskape noen av restaurantens signaturretter hjemme, for eksempel biffkroketter eller persisk kjærlighetsris. Inndelt i kapitler for forretter og tilbehør, fisk, kjøtt- og grønnsaksretter, desserter, brunsj, snacks og cocktails gjør Nopi det enkelt å sette sammen en meny for enhver anledning og ethvert formål.
Vikt: 1,70 kg
Mål: 20 × 28 cm
Format: Innbundet
Språk: engelsk
ISBN: 9780091957162
Språk: engelsk