Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Noma 2.0 Vegetable Forest Ocean - René Redzepi, Mette SO/berg, Junichi Takahashi

765 kr
1987-27148
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Ikke så langt fra butikken vår i Malmö ligger en restaurant som har fått mye internasjonal oppmerksomhet opp gjennom årene: Noma åpnet i 2003 og har gjennom årene rukket å bli kåret til verdens beste restaurant, samle Michelin-stjerner, bli en burgerbar, legge ned i 2016, åpne igjen i 2018 og drive popup-restauranter rundt om i verden. Det er få kunstnere som klarer å holde seg friske og relevante år etter år, men Noma ble kåret til verdens beste restaurant av World's 50 Best i 2021 og fikk sin tredje Michelin-stjerne samme år. I denne boken gir René Redzepi og teamet et bilde av hva Noma 2.0 betyr, det vil si det Noma som ble til med gjenåpningen i 2018. Boken har som mål å gi et så nøyaktig bilde av hva restauranten driver med som mulig, noe den gjør best med flotte bilder og beskrivelser av rettene fremfor oppskrifter. Hver rett er beskrevet, og ingrediensene er oppgitt, men ikke mengdene, ettersom ingrediensene er levende og skifter etter sesong. René Redzepi, restaurantens grunnlegger og mesterhjerne, har sammen med to av sine betrodde tjenere samlet og vist frem en rekke retter som både kan inspirere og fascinere. Mette Søberg har utviklet retter for Noma i over ti år, og ved gjenåpningen i 2018 ble hun forskningssjef. Junichi Takahashi har også vært en del av Nomas team i over ti år og har vært med på å utvikle mange av de ikoniske rettene som er kjent over hele verden. Boken inneholder nesten 200 retter, alle vist med fantastiske bilder av Ditte Isager. Mål: 33,5 x 25 x 4 cm
      Format: Hardback
      Sider: 352
      Språk: engelsk nISBN: 9781648291722 n
      .

      Språk: engelsk
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: 9781648291722 EAN: 9781648291722
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no