Natriumalginat (E401) - The Kitchen Lab
1429-16782
Lagerstatus
- Nettlager 0 stk.
- Butikk Stockholm 0 stk.
- Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FRAKT OVER 1000 NOK 30 DAGERS ÅPENT KJØP
-
Produktbeskrivelse
-
Om natriumalginat (E401) Natriumalginat brukes som fortykningsmiddel og utvinnes fra brunt sjøgress. I en kuldepose kan den gjøre om det meste til gelé, men det krever at den er i kontakt med kalsiumioner. Det mest kjente eksemplet på bruk av natriumalginat er trolig Ferran Adiràs olivensfærer. Han pleide å ha dem på elBulli, og nå er de på hans nye restaurant Tickets Bar i Barcelona. Natriumalginat kan brukes til svært mye – blant annet til å lage både myke og faste, varmebestandige geleer; for å lage skum, kaviarperler eller for å gi emulsjoner eller andre produkter en mer stabil struktur. Bruk For å lage sfærer, ta 1% natriumalginat per vekt av væsken du vil løse det opp i. Visp den direkte inn i væsken, eller bland først med en tørr ingrediens som sukker. Slipp i blandingen i et kalsiumbad, og voilà, så har du kaviarperler eller sfærer. Ta en titt på samarbeidet vårt med Special Ingredients når vi lager Gin & Tonic-sfærer i klippet nedenfor og se hvor enkelt det er. Innhold: Natriumalginat, E401 Oppbevares tørt, kjølig og mørkt. Bør ikke konsumeres i sin rene form.
-
-
Spesifikasjoner
-
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For å legge inn en anmeldelse må du logge inn på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.