Mycryo kakaosmørpulver, 600 g - Callebaut
Lagerstatus
- Nettlager 3 stk.
- Butikk Stockholm 3 stk.
- Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FRAKT OVER 1000 NOK 30 DAGERS ÅPENT KJØP
Anbefalte tilbehør
-
Produktbeskrivelse
-
Mycryo™ er et 100 % naturlig produkt som består av rent kakaosmør i pulverform. Dette spesielle kakaosmøret revolusjonerer måten å temperere sjokolade på, og gjør det raskt, enkelt og praktisk.
Kakaosmør er også utmerket til å blande med sjokolademaling, f.eks. for å male sjokoladeformer.
Slik tempererer du sjokolade med Mycryo:
Varm opp sjokoladen til den endelige temperaturen i henhold til sorten (28-32 °C) og tilsett ca. 2 % Mycryo™. Bland grundig og godt for å fordele kakaosmøret i sjokoladen og få en perfekt krystallisert sjokolade. Test sjokoladen som om du har temperert den før du begynner å jobbe med den.
I tillegg til at Mycryo er enklere enn tabling, gir det sjokoladen mer glans og en hardere overflate.
Som om ikke det var nok, er Mycryo™ også et fantastisk vegetabilsk fett til steking og grilling. Det tåler høye steketemperaturer bedre enn smør og oljer og brenner seg ikke fast. I tillegg fremhever Mycryo™ de naturlige smakene til selv de mest delikate ingrediensene, som kamskjell eller foie gras. Det er bare å rulle grønnsaker, kjøtt, fisk eller fjærkre i Mycryo™ og steke eller grille i en varm panne eller på en varm grill. Du kan også blande Mycryo® med urter eller krydder.
Mycryo har en nøytral smak og hvitaktig farge.
Nettomengde: 600 g
Betegnelse: Kakaosmør
Ingredienser: Kakaosmør.
Oppbevaringsanvisning: Oppbevar produktet i et rent, tørt (relativ luftfuktighet maks. 70 %) og luktfritt miljø.%) og luktfritt miljø.
Næringsdeklarasjon per 100 g
Energi Kj 3766 kJ
Energi 900 kcal
Fett 100 g
Herav mettet fett 60,2 g
Karbohydrater 0 g
Herav sukkerarter 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g"}" data-sheets-userformat="{"2":257,"3":{"1":0},"11":4}">100 % rent kakaosmør i mikropulverform som inneholder stabile krystaller og tåler høye temperaturer.
Mycryo™ er et 100 % naturlig produkt som består av rent kakaosmør i pulverform. Dette spesielle kakaosmøret revolusjonerer måten å temperere sjokolade på, og gjør det raskt, enkelt og praktisk.
Kakaosmør er også utmerket til å blande med sjokolademaling, f.eks. for å male sjokoladeformer.
Slik tempererer du sjokolade med Mycryo:
Varm opp sjokoladen til den endelige temperaturen i henhold til sorten (28-32 °C) og tilsett ca. 2 % Mycryo™. Bland grundig og godt for å fordele kakaosmøret i sjokoladen og få en perfekt krystallisert sjokolade. Test sjokoladen som om du har temperert den før du begynner å jobbe med den.
I tillegg til at Mycryo er enklere enn tabling, gir det sjokoladen mer glans og en hardere overflate.
Som om ikke det var nok, er Mycryo™ også et fantastisk vegetabilsk fett til steking og grilling. Det tåler høye steketemperaturer bedre enn smør og oljer og brenner seg ikke fast. I tillegg fremhever Mycryo™ de naturlige smakene til selv de mest delikate ingrediensene, som kamskjell eller foie gras. Det er bare å rulle grønnsaker, kjøtt, fisk eller fjærkre i Mycryo™ og steke eller grille i en varm panne eller på en varm grill. Du kan også blande Mycryo® med urter eller krydder.
Mycryo har en nøytral smak og hvitaktig farge.
Nettomengde: 600 g
Betegnelse: Kakaosmør
Ingredienser: Kakaosmør.
Oppbevaringsanvisning: Oppbevar produktet i et rent, tørt (relativ luftfuktighet maks. 70 %) og luktfritt miljø.%) og luktfritt miljø.
Næringsdeklarasjon per 100 g
Energi Kj 3766 kJ
Energi 900 kcal
Fett 100 g
Herav mettet fett 60,2 g
Karbohydrater 0 g
Herav sukkerarter 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g
-
-
Spesifikasjoner
-
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For å legge inn en anmeldelse må du logge inn på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.