Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Molecular Gastronomy: Exploring the Science of Flavor av Hervé This

363 kr
1820-18107
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Forfatter: Herve This
      Undertittel: Exploring the Science of Flavor
      Språk: engelsk
      Publisert: 2008-08
      ISBN: 9780231133135
      Utgiver: Columbia University Press
      Tall sider: 377

      Språk: engelsk
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: 9780231133135 EAN: 9780231133135
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no