Modernist Bread: The Art and Science
Lagerstatus
- Nettlager 1 stk.
- Butikk Stockholm 1 stk.
- Butikk Malmö 1 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FRAKT OVER 1000 NOK 30 DAGERS ÅPENT KJØP
-
Produktbeskrivelse
-
Modernist Bread: The Art and Science viser en revolusjonerende ny forståelse av en av de viktigste varene i kostholdet vårt. Brød. Modernist Bread: The Art and Science er også den etterlengtede oppfølgeren til Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking. Over 4 år med forskning og arbeid har resultert i en bok som går i dybden om brød. På mer enn 2300 sider presenteres den komplette historien om brød, med fantastiske bilder og tekster som dekker brødets historie fra hele verden. Leseren inviteres også inn i vitenskapen bak alt som har med brød å gjøre. Her er over 1500 oppskrifter med teknikker som aldri har vært publisert før. Totalt fem bind og en manual er inkludert, alt pakket i en stilig stålkoffert. Boken er skrevet på engelsk. Dimensjoner for hver bok: 35x28 cm
Språk: engelsk
-
-
Spesifikasjoner
-
Lev. artikkelnummer: 9780982761052C
-
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For å legge inn en anmeldelse må du logge inn på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.