Modernist Bread At Home
Lagerstatus
- Nettlager 0 stk.
- Butikk Stockholm 0 stk.
- Butikk Malmö 1 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FRAKT OVER 1000 NOK 30 DAGERS ÅPENT KJØP
-
Produktbeskrivelse
-
Modernist Bread at Home er en uunnværlig kokebok for alle som er lidenskapelig opptatt av å bake sitt eget brød. Denne boken er laget av det samme teamet som står bak den prisbelønte boken Modernist Bread, og gjenspeiler over fire års uavhengig forskning på det grunnleggende, metodene og vitenskapen bak brød. Nå er all denne kunnskapen destillert ned til en bok på 420 sider som er enklere å bruke enn forgjengeren, og som er designet for hjemmebakere. Her finner du nye funksjoner som forenkler bakingen, deilige oppskrifter, tidsbesparende tips og banebrytende teknikker som ikke bare gir fantastiske resultater, men som også tar både bakingen og selvtilliten din til et nytt nivå.
Modernistisk hjemmebakst gjør brød tilgjengelig selv for nybegynnere. Kapitlene i denne boken fokuserer på praktiske teknikker, utstyr og oppskrifter som fungerer best i hjemmemiljøet. Med et revidert og mer brukervennlig oppskriftsformat, over 60 trinn-for-trinn-instruksjoner og over 1100 bilder gjør denne boken brødbaking både tilgjengelig og praktisk.
Kapittel i Modernist Bread At Home:
LAGE BRØDDEIG INNESLUTNINGER
GJÆRING MIKSING DELING OG FORMING
SLUTTHEVING
RILLING OG ETTERBEHANDLING
BAKING AVKJØLING OG SERVERING
MAGRE BRØD
FRANSK MAGERT BRØD
SURDEIG
BRØD I LANDLIG STIL
KOMPLETT HVETE
BRØD AV GAMLE KORNSORTER
CIABATTA
FOCACCIA
BERIKEDE BRØD
SANDWICHBRØD
BRIOCHE
CHALLAH
RUGBRØD 100 % HØY-RUG
BONDBRØD
MURSTEINSLIGNENDE BRØD
FULLKORNSBRØD
FULLKORNSBRØD
BAGELS OG BAO
BAGELS
DAMPEDE BOLLER
GLUTENFRIE BRØD
GLUTENFRI BRIOCHE
GLUTENFRIE BAGELS
NØTTEMELKBRØD
APPAM
IDLI
TEKNIKKER
Teknikkene i denne boken er utviklet med tanke på hjemmebakere på alle erfaringsnivåer. Enten det dreier seg om nye måter å bruke redskaper du allerede har på kjøkkenet, om å forsterke smaken på brødet med trykkaramelliserte inneslutninger eller om å bruke vår deig-CPR-metode for å redde overgjæret deig, finnes det informasjon som både erfarne hjemmebakere og nybegynnere vil finne nyttig. De har til og med funnet måter å bake brød raskere på, som for eksempel surdeigen deres, slik at du kan få ferskt brød selv i en travel hverdag!
OPPSKRIFTER
Modernist Bread at Home inneholder over 160 utprøvde oppskrifter som er enkle å følge, og som spenner over hele verdens brødverden. Du lærer hvordan du lager rustikke surdeiger, tradisjonelt franskbrød, lette og luftige sandwichbrød, dekadent brioche og rugbrød med vakker tekstur, i tillegg til challah, focaccia, bagels, bao og mye, mye mer. Noen av høydepunktene er de innovative oppskriftene på Second-Chance Sourdough, No-Knead Brioche, 100% High-Ryes og glutenfrie bagels.
Antall sider: 420 siders bok + 172 siders oppskriftshåndbok
Antall oppskrifter: 160 oppskrifter, inkludert 7 glutenfrie oppskrifter
Antall bilder: 1 100+
Antall trinnvise instruksjoner: 66
ISBN: 9781737995142
Språk: engelsk
Første utgivelse: mars 2024
-
-
Spesifikasjoner
-
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For å legge inn en anmeldelse må du logge inn på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.