Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Methocel, metylcellulose (E461) - The Kitchen Lab

1429-16823
Vekt:
100 g
100 g 250 g 500 g
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Om Methocel (E461) Methocel (metylcellulose) er en renset cellulose som brukes som fortyknings- eller stabiliseringsmiddel, for eksempel i produksjon av ulike typer geleer eller spiselig skinn (jepp, det er en ting!). Det kan også legges til glassmålere for å hindre dannelse av iskrystaller. Med Methocel kan du til og med lage varm is uten at den smelter. En helt spesiell ting med denne er at den danner en gelé når væsken varmes opp over 45 grader, men blir flytende igjen når den kjøles ned til 15 grader – omtrent det motsatte av vanlige geleringsmidler. Den lar deg lage varme geleer som vil smelte i munnen. Methocel er også et veldig godt tilskudd til tempurarøren - se eksempler i vårt samarbeid med Special Ingredients i videoen under. Bruk Den beste måten å løse opp Methocel på er å varme opp væsken til ca. 70 grader. Tilsett deretter pulveret og dobbelt så mye kaldt vann – det senker temperaturen til der pulveret begynner å virke. Så hvis det er 900 ml vann i oppskriften, varm opp 300 ml til 70 grader, bland inn methocel-pulveret og hell deretter i de resterende 600 ml kaldt vann og bland grundig. Oppbevar blandingen i kjøleskapet i minst tre timer, for å være sikker på at pulveret virkelig har løst seg opp. Normal dosering: 0,5 til 2 prosent av den totale væsken. Kan brukes opptil 5%. Innhold: Metylcellulosa, E461. Oppbevares tørt, kjølig og mørkt. Bør ikke konsumeres i sin rene form.
  • Spesifikasjoner
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no