Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Mel, Semola di Grano Duro, 1kg - Molino Pasini

73 kr
2022-30923
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 6 stk.
  • Butikk Stockholm 6 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • "Grovmalt durumhvetemel, kjent som ""semola"" eller ""semolina"".

      Dette melet kan brukes i en rekke ulike bakevarer, for eksempel i pasta, ofte uten egg, som ""orecchiette"" og ""trofie"". Det gir en fastere tekstur og mer tyggemotstand enn annet durumhvetemel i pasta. Det brukes også ofte i ciabatta og andre brød, noe som gir brødet den karakteristiske gule fargen. Det litt grovere melet på toppen av en ""ciabatta"" er altså bare semulegryn (hvis referansen fortsatt er fersk).

      Også toppen til panering og frityrsteking, eller til å blandes inn i deigen sammen med andre meltyper i en deig til pizza eller focaccia.

      Det viktigste bruksområdet er imidlertid å kaste på benken og pizzaskallet når man baker pizza.

      Men trengs det egentlig et spesielt mel til benken når man baker pizza? Svaret er selvfølgelig ja, alt annet ville vært uvirkelig i The Kitchen Labs verden. Semolina reduserer friksjonen fordi melpartiklene er større. Det betyr bedre glid på og av benken og spaden. Det brenner heller ikke like lett, så restene i bunnen av pizzaen blir bedre og sprøere med mindre sjanse for å bli svarte. I tillegg gir det struktur og tyggemotstand til undersiden av pizzaen og er dermed helt uunnværlig for å leve.

      Ingredienser: Grovmalt hvetemel fra durumhvete."
  • Spesifikasjoner
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no