Meat cravings: less is more av Henning Kvick (signerat ex)
Lagerstatus
- Nettlager 2 stk.
- Butikk Stockholm 2 stk.
- Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FRAKT OVER 1000 NOK 30 DAGERS ÅPENT KJØP
-
Produktbeskrivelse
-
Less is more" er Henning Kvicks motto, spis mindre kjøtt, men av høyere kvalitet. Henning elsker kjøtt, men kona er vegetarianer, så det er en utfordring å spise middag sammen.
"Lag et skikkelig godt kjøttstykke og lag noen gode grønnsaksretter, tilbehør og sauser. Da er det noe for alle på middagsbordet, og det er derfor jeg har laget denne boken.
Kjøttlyst inneholder oppskrifter på grønnsaksretter, sauser, smør og vegetarisk tilbehør, samt alt om hvordan man tilbereder ulike kjøttstykker. Reverse sear- og sous vide-metodene er superenkle hvis du vil servere et mørt kjøttstykke, perfekt rosa inni med en sprø overflate. Du får også tips om hvordan du griller og steker som en proff. I USA er stykningsdelene annerledes, og nye kjøttstykker har dukket opp i butikkene: flat iron, shoulder clod, petite tender og skirt steak er noen ...
Hva er forskjellen på en t-bone og en porterhouse, og hvordan tilbereder du en picanha, tomahawk eller tri-tip? Finn ut av det i Meat Cravings. Hva betyr kjøttets marmorering, og hva skjer når enzymene bryter ned muskelfibrene under mørningen? Du kan også lese om det myteomspunne wagyu-kjøttet fra Japan og det milde kjøttet fra den newzealandske hjorten. Bildene er tatt av forfatteren, som også er en lidenskapelig matfotograf.
Språk: Svensk
ISBN-13: 9789113097190
Forlag: Norstedts
Forfatter Henning Kvick
ISBN-10: 9113097199
Sider: 169
Utgivelsesdato: 3. oktober 2019
Språk: svensk
-
-
Spesifikasjoner
-
Lev. artikkelnummer: 9789113097190 EAN: 9789113097190
-
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For å legge inn en anmeldelse må du logge inn på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.