Krumkakejern - Åviken
Lagerstatus
- Nettlager 6 stk.
- Butikk Stockholm 6 stk.
- Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FRAKT OVER 1000 NOK 30 DAGERS ÅPENT KJØP
-
Produktbeskrivelse
-
Med et håndtak som er designet for å hindre at du brenner deg.
Justerbar termostat slik at du selv kan regulere temperaturen.
Lydsignal når strykejernet er klart til bruk.
Kan oppbevares på høykant.
1000 watt.
GS-godkjent krumkake-jern.
TIPS! Hvis du vil forme oblaten til en liten bolle for servering av iskrem eller bær og kremfløte, tar du den ut av jernet mens den fortsatt er varm og smidig. Form oblaten ved å legge den på et opp-ned-vendt glass/liten bolle, bøy kantene ned og la den avkjøles.
Grunnoppskrift på isvafler:
4 egg
250 g strøsukker
250 g smør
250 g hvetemel
250 g potetmel
400-500 g vann
Visp egg og sukker porøst. Smelt smøret og tilsett det i røren vekselvis med vann og mel. Stek tynne skiver i et oppvarmet vaffeljern. Rull vaflene over en kjevle mens de fortsatt er varme. Hvis du ikke har en kjevle, kan du rulle vaflene for hånd. Du kan også forme vaflene til små dessertskåler."}" data-sheets-userformat="{"2":769,"3":{"1":0},"11":4,"12":0}">Krumkakejern fra Åviken med stilig design. Perfekt til å lage sprø krumkaker eller isvafler med fint mønster. Krumkake-jernet har plater av tykk støpt aluminium med non-stick-belegg. Mønsteret er hentet fra Hallingdal i Norge rundt 1750.
Med et håndtak som er designet for å hindre at du brenner deg.
Justerbar termostat slik at du selv kan regulere temperaturen.
Lydsignal når strykejernet er klart til bruk.
Kan oppbevares på høykant.
1000 watt.
GS-godkjent krumkake-jern.
TIPS! Hvis du vil forme oblaten til en liten bolle for servering av iskrem eller bær og kremfløte, tar du den ut av jernet mens den fortsatt er varm og smidig. Form oblaten ved å legge den på et opp-ned-vendt glass/liten bolle, bøy kantene ned og la den avkjøles.
Grunnoppskrift på isvafler:
4 egg
250 g strøsukker
250 g smør
250 g hvetemel
250 g potetmel
400-500 g vann
Visp egg og sukker porøst. Smelt smøret og tilsett det i røren vekselvis med vann og mel. Stek tynne skiver i et oppvarmet vaffeljern. Rull vaflene over en kjevle mens de fortsatt er varme. Hvis du ikke har en kjevle, kan du rulle vaflene for hånd. Du kan også forme vaflene til små dessertskåler.
-
-
Spesifikasjoner
-
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For å legge inn en anmeldelse må du logge inn på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.