Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Kremsifong / Matsifong Gourmetpisk - iSi

1362-16569
Størrelse:
0,25 liter
0,25 liter 0,5 liter 1,0 liter
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Det er ingen tvil om at verdens beste sifonger kommer fra iSi. Gourmet Whip setter standarden for hva du kan lage med en sifong, og du skal lete lenge før du finner en kokk verdig navnet som kunne tenke seg å bruke en annen. Det er en solid rustfri stålkonstruksjon laget for profesjonell bruk. Sifongen er lastet med gasspatroner av N2O, dinitrogenoksid (oftest) eller CO2, karbonsyre (sjeldnere), som brukes til å skape et trykk i beholderen som gjør at gassene løses opp raskere i råvarene. Dette er et av våre favorittverktøy på kjøkkenet. Sifonger muliggjør helt nye måter å få frem smaker og skape teksturer på. Spørsmålet du kan stille deg er nærmere «hva kan du ikke gjøre?» enn det motsatte – vi bruker det til alt mulig. Fra kullsyreholdige frukter og perfekt pisket krem til luftige pureer og et luftig sukkerbrød som går på et minutt i mikrobølgeovnen. Du kan også oppbevare den fylte sifongen i kjøleskapet i flere dager uten at innholdet blir dårlig, da den relativt lavere oksygenkonsentrasjonen hemmer veksten av mikroorganismer. Sifonger fungerer utmerket for temperaturer opp til 75ºC, noe som betyr at du kan lage en hollandaise til din Eggs Benedict og trenger ikke å bekymre deg for at den skal skille seg. Bare la sifongen hvile i vannbad (ved hjelp av en sous vide-sirkulator kan du regulere temperaturen på innholdet i sifongen) før du presenterer din deilig luftige saus og topper med litt gressløk. Tilfør raskt med sifongen En relativt ny måte å bruke Gourmet Whip på er å raskt kunne tilføre smaker. Du heller i en væske, tilsetter det du ønsker å smaksette, og deretter setter den under trykk med N2O. Så tvinges alt til å presses sammen, dypt inn i porene. Når du så slipper trykket, tar væsken med seg mye smak fra de andre ingrediensene. I motsetning til andre metoder for å tilføre smaker, går det raskt (vanligvis mindre enn 5 minutter), og siden det er en rask prosess, kan du enkelt korrigere og forbedre. Du bevarer også den friske smaken av ferske ingredienser, i stedet for infusjoner som sitter i flere dager. Tre forskjellige dyser - en rett, en tulipanformet og en stjerneformet - og en piperenser følger med. Den er tilgjengelig i hel-, halv- og kvart-størrelser. En annen positiv effekt av sifongen er at den forlenger holdbarheten til de fleste matvarer betydelig. Dette er fordi den oksygenfattige atmosfæren i sifongen gjør livet vanskelig for de fleste mikroorganismer. I tillegg er trykkbeholderen umulig å forurense med nye bakterier fra utsiden. Klikk her for å se flere oppskrifter https://youtu.be/uK2T9WxjUvc
  • Spesifikasjoner
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no