Konjac tyggegummi (E425) - The Kitchen Lab - 100 g
Lagerstatus
- Nettlager 11 stk.
- Butikk Stockholm 11 stk.
- Butikk Malmö 3 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FRAKT OVER 1000 NOK 30 DAGERS ÅPENT KJØP
-
Produktbeskrivelse
-
Konjacgummi eller konjakrot (også konjacgummi og konjakrot) er et helt naturlig produkt som fremstilles av den fibrøse roten fra konjakktreet, som er en type kaldt vann (ikke å forveksle med konjakk). I motsetning til mange andre fargefortykningsmidler er den naturlig glutenfri. Konjakrot er et kraftig fortykningsmiddel og har ca. 10 gram større fortykningskraft enn tradisjonell maisstivelse. Den brukes også som fortykningsmiddel i en lang rekke retter som supper, sauser, sauser, vaniljesauser, gryteretter, paifyll og puddinger. Den er lett å få til å stivne, selv i kaldt vær. Konjakrot er kalorifattig og en viktig ingrediens i mye vegansk matlaging.
Bruk: Bland konjakrot med en liten mengde kaldt vann og rør til den løser seg opp. Dette forhindrer at den danner klumper i retten. Tilsett deretter blandingen i røren. Konjakpulveret tykner raskt under omrøring. Som en generell rettesnor kan du bruke ca. 20 g (4 ts) per liter væske, men det kan være nødvendig med mindre eller mer, avhengig av hvilken konsistens du ønsker.
Oppbevares tørt og kjølig, beskyttet mot direkte sollys. Brukes innen seks måneder etter at pakningen er åpnet.
Inneholder: Konjacgummi E425 (emulgator, stabilisator, fortykningsmiddel og geleringsmiddel)
Tall per 100g:
Energi: 749kj/179kCal
Fett: 0,1g
Varav mettet fett: 0,0g
Karbohydrater: 4,1g
Varav sukkerarter: 2,9g
Protein: 0,0g
Salt: 0,05g
Fiber: 83,5g
Laget av våre venner Special Ingredients
-
-
Spesifikasjoner
-
Lev. artikkelnummer: 5056191001611 EAN: 5056191001611
-
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For å legge inn en anmeldelse må du logge inn på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.