Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Komplett Start Kit Fresh & Save, Electric Vacuum Pump, Vesker og glasskrukker - Zwilling

1231 kr
1418-27404
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 1 stk.
  • Butikk Stockholm 1 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Zwilling's Fresh & Save er en revolusjonerende måte å holde maten fersk opptil fem ganger lenger. I likhet med vakuumpumpen til vinflasker som du sikkert kjenner til, pumpes luften ut av beholderen ved hjelp av en håndholdt pumpe. I dette tilfellet er det en elektrisk pumpe, noe som gjør det så enkelt og praktisk som mulig. Startpakken inneholder fire gjenbruksposer i to størrelser (S og M) og to glassbokser med lokk (M og L), som alle har en ventil der du suger luften ut av beholderen etter at du har fylt den. Ikke bare reduserer du avfallet ved å holde maten fersk mye lenger, du reduserer også forbruket av plastposer, vakuumposer og plastfilm. Glassboksene tåler stekeovn (uten lokk opp til 180 °C), kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn, slik at du for eksempel kan lage en gratinering direkte i boksen, la den avkjøles, tømme den for luft og fryse den ned uten å rote. Posene tåler både kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn og varme opp til 100 °C, noe som betyr at du både kan fryse og tilberede mat i sous vide i disse posene og vaske dem for gjenbruk. Pumpen lades enkelt opp med den medfølgende USB-kabelen. Deretter setter du den på ventilen og trykker, så suges luften ut. Settet inneholder en pumpe, to glasskrukker, fire poser og en ladekabel. Ekstra tilbehør, for eksempel lokk til blenderkanner eller vinkorker, kan kjøpes separat.
  • Spesifikasjoner
    • : Fresh & Save
      Lev. artikkelnummer: 1002503 EAN: 4009839523984
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no