Kobber marengsbolle med to håndtak - de Buyer
Lagerstatus
- Nettlager 0 stk.
- Butikk Stockholm 0 stk.
- Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FRAKT OVER 1000 NOK 30 DAGERS ÅPENT KJØP
-
Produktbeskrivelse
-
Marengsskål i kobber med to håndtak - de Buyer. nKapasitet syv liter.
Diameter 30 cm. Materialet på beholderen du visper i spiller en viktig rolle når du visper eggehviter til marengs og sufflé. En marengsskål i kobber med to håndtak - de Buyer - gir et kremet skum som er vanskeligere å "overpiske" og som holder formen lenger enn eggeplommer som piskes i vanlige stål- eller glassboller. Slik fungerer det: Når du pisker eggehviter til skum, blir proteinene ovalbumin, konalbumin, globulin og lyzosym i egget denaturert (fra det latinske ordet "gjøre unaturlig"). Eggehviten er på sitt luftigste når proteinene bare er delvis denaturerte, og trikset for en god røre er å la proteinkjedene være akkurat passe forandret, en tilstand som er lettere å oppnå hvis du visper i denne kobberhaugen. Kobberionene fra bollen har nemlig en tendens til å danne en forbindelse med conalbuminet. Denne forbindelsen er mer stabil enn rent conalbumin, som ellers lett kan "overpiskes" og få skummet til å kollapse når hele conalbuminkjeden er denaturert. Når conalbumin er fullstendig denaturert, faller røren sammen, blir kornete og slipper ut vann. I Frankrike har marengs blitt pisket i kobberkar siden 1700-tallet, og de Buyer har produsert kjøkkenutstyr i Vogesene i Frankrike siden 1830.
-
-
Spesifikasjoner
-
Lev. artikkelnummer: 6581.30 EAN: 3011246581304
-
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For å legge inn en anmeldelse må du logge inn på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.