Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Kött - Håkan Fällman

406 kr
1355-10885
 
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Vårt ønske om virkelig gode råvarer blir stadig sterkere. Samtidig ønsker vi å lage god mat til en fornuftig pris. I Kjøtt - valg, håndtering og tilberedning lærer slaktermester Håkan Fällman oss hvordan vi skiller godt kjøtt fra dårlig. Han gir tips om prisgunstige stykningsdeler og hvilken stykningsdel som passer til hvilken rett. Vi får også vite hvordan avl, fôring, slakting, mørning og kjønn påvirker kjøttkvaliteten, hvilken farge kjøttet bør ha for å smake godt og hvordan man ser når kjøttet er mørt. Vi får også vite hvordan vi best oppbevarer, steker, braiserer og griller kjøttet vårt.

      Kjøtt er en omfattende, faktabasert bok med massevis av oppskrifter fra noen av landets dyktigste kokker! Her finnes også stykningsdiagrammer, kjøpsveiledninger, håndteringstips, tilberedningstips og generell kjøttkunnskap om storfe, kalv, svin, lam, vilt og fjørfe.

      Håkan Fällman har jobbet med kjøtt nesten hele livet. Som guttunge jobbet han ekstra hos faren som hadde et firma som leverte kjøtt til restauranter, og i dag er han selv kongelig hoffleverandør og forsyner mange av stjernerestaurantene med førsteklasses råvarer. Håkan Fällman er også en populær foredragsholder for både kokkestudenter og profesjonelle i bransjen.

      Språk: svensk
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: 9789127117877 EAN: 9789127117877
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no