Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Finsmakarens handbok om ost

248 kr
  • 600 sidor om ost, ursprung, tips och historia
  • Vintips för att kombinera till ostar försedda av Markus Del Monego, MW
  • Väldigt bra!
1355-24115
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • I denne massive, men kompakte boken får du et oppslagsverk over alle verdens oster. På over 600 sider gjennomgås ost etter ost, sortert etter opprinnelse, type, fettinnhold, opprinnelse og historie, produksjon, egenskaper, vintips, mattips og beslektede eller alternative oster. Ost beskrives som den nest mest varierte matvaren etter vin. Det er også den nest beste og viktigste maten etter vin. I Sverige har vi en sterk hardosttradisjon, men både tilbudet og forbrukernes bevissthet og kunnskap blir stadig mer utbredt. Finsmakarens Handbok kan hjelpe deg med å finne nye spennende oster til fatet, lese deg opp på de du allerede liker, og dessuten gi deg en idé om ostenes opprinnelse, historie og produksjon. Vintipsene i boken er levert av Markus Del Monego, Master of Wine. Denne boken kan med andre ord skape forutsetninger for en skikkelig helgekveld eller bare sørge for en litt mer dekadent hverdag.

      Idé: André Dominé
      Ansvarlig forfatter: Brigitte Engelmann
      Tekstbidrag: Peter Holler, Elke Hoffmann og Bettina Offermann, revidert av Brigitte Engelmann
      Vintips: Markus Del Monego
      Språk: svensk
      Originaltittel: Das Feinschmecker-Handbuch Käse
      Boktype: Innbundet
      Tall sider: 600

      Språk: svensk
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: 9783848007417 EAN: 9783848007417
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no